Dogsdream                                                                                                 DOGSDREAM 

hondenoppas, hondenuitlaat service, kattenoppas aan huis, hondentraining

te Brussegem (Merchtem) Kasteelweg 1 (Vlaams Brabant)

Geboren in '66 en altijd al met veel liefde en bewondering met de dierenwereld om mij heen

omgegaan. Honden en paarden hebben altijd centraal gestaan en mijn absolute overtuiging

is om een hond (gedomesticeerde dieren) op te voeden tot een gehoorzame en vrolijke viervoeter door gebruik te maken van hondvriendelijke en beloningsgerichte trainingstechnieken.

Trainen met behulp van deze methodes is niet alleen leuk, maar het versterkt ook de band tussen hond en baas. Het is niet langer aanvaardbaar om bij de training en opvoeding van honden gebruik te maken van op straf en dwang gebaseerde methodes en pijn veroorzakende hulpmiddelen, zoals slipkettingen, pinnenbanden en stroombanden... Erger nog ; deze methodes keren zich vroeg of laat tegen je. Onafgezien van, op de eerste plaats, al het dierenleed.

Hou van dieren en je krijgt hun liefde en vrienschap terug ! Dit is de rode draad in mijn omgang met honden en dieren in het algemeen.

Ik ben in dit opzicht nog nooit ontgoocheld geweest.

Ik volgde de opleiding "honden gedragstherapeut " bij INGE PAUWELS - Toscanzahoeve en een opleiding Hondentrimmer.


Momenteel beleef ik veel plezier met het oppassen van honden bij mij thuis of bij U thuis. Ik laat ook graag Uw hond uit indien U even geen tijd hebt.

Uw huisdier verblijft gezellig bij ons in huis,GEEN kennels of pension. De honden leven samen met ons en onze andere huisdieren in huis en hebben vrije loop  in onze afgesloten tuin waar ze naar hartenlust kunnen ravotten. Op deze manier krijgen ze veel persoonlijke aandacht,liefde en de nodige verzorging. Dit vraagt een strakker beleid . Vandaar dat ik maximaal 5 honden kan ontvangen (reuen gecastreerd ! en geen jachthonden) We hebben ook zelf een poes . 
Voor uw dier is het hier bij ons ook vakantie : wandelingen, spelen en de dagelijkse verzorging staan steeds op het programma.

Ik streef ernaar om uw lieve viervoeter een onvergetelijke vakantie te bezorgen.